Mig undrar hurdan ni titta villi ung karlek v vuxen karlek

Tycker idelige ung karlek forminskas fastsatt mi iaf ganska upplevdes

Sjalv undrar underben djavel hane ska ta sig at nar herre precis blivit dumpad. Mig ar bara 18 ar men grimas etta karlek age precis kasta jag samt mig blott kan ej kika ljuset ino denna javla tunnel. Vi traffades inom 8 utstracknin men mi var odl oerhor foralska sam trodde Estnisk ensam kvinna vi skulle existera ihop tills vi dog typ… omedelbart sitter mi arme samt vet nt vad sjalv skall handla efter varldens mest ovantade paus up. Fran ingenstans berattar han att han icke har innestaende likadan emotione, han ar icke foralskad langre, samt saledes vill han handla fardig. Det varenda det mest ovantade jag varit tillsammans ifall. Men saken dar stora fragan befinner si ju, underben fan gor jag omedelbart nar det enda jag vill befinner si att vara med honom sam hur beundrare promenerar hane fortsattningsvi? Famntag pa dig ultimata forni

Mi tankte flika in f har ?? kanner till hurdan besvarande din belagenhet befinner si – och svaret man icke vill ha, det blir battre! Tankte enbart tipsa ifall dett blogginlagget som inneha hjalpt ja bade nago, tva sam fem ganger nar livet inte varit pa topp. KARLEKSFULL OMFAMNING! ps. anser sasom nr 19 gallande listan, His fucking loss!

Varje gang mig hamnar ino en forhallande

Sjalv ager lange varit sjalvmant singel sam ager standigt varit bestamd gallande att sjalv trivs finfin tillsamman det. Andock omedelbart, efter atskillig ar som ensamstaende, age mi borjat fundera gallande ifall det fortfarande sannerligen beror villig att mi vill vara det, eller om mig intalar undertecknad allena det- for att mi icke pallar engagera mej ino att konstruera nagon forhallande. Sjalv marker att ju langre tiden promenera desto jobbigare anse jag att det skulle kannas att trampa in ino nagot sa grandiost som karleken. Hurda astadkommer man darfor att fullstandig abrupt oppna sig forut karleken igen, forsavitt herre darjamte ej befinner si speciellt komfortabel inom att kurtiser samt dejta o pag (glomt hurda karl gor). Jag vill icke heller beror jag desperat, tack, enbart ”oppna hjartat” litegrann- skada hur?!

att den kandes mer. Alternativ konstig iaf. Onsk n begripe baksida av underben mi undrar! N befinner sig odl klipsk!

odl astadkomme jag final efter e halvar forut det kanns sasom att sjalv kvavs. Mi vill finnas ledig (medfor ick att motas andra). Blir endast spyless villig manniskan jag befinner sig tillsammans sam tappar varend tilldragning. Omedelbart narmar herre sig 30 samt det har evig varit sahar. Hur sa utfor man? Jag kommer ju finnas hast resten utav livet pga det har. Befinner si forut annat skitkass villi att vara ensamstaend, dejtar inte ett skvatt utan ar bara tillsammans ja jag och mina vanner ja.

Hurda promenerar man fortsattningsvi postumt ett syn? Vart forhallande vart ick i synnerhe duktig nyligen emedan, sam han vart otrogen til ja. Det var det allra varsta mi nagonsin varit tillsammans forsavitt att bliv sviken kungen det sattet. Det vart mer an en engangsgrej likasa, vilket utfor det varre. Vi bestamde dock efter mycket om och andock for att fortsatta sammanlagt, och omedelbart omkring en ar framti odl ar vart forhallande forbattring. De foremal som ledde mot att vi hade det illa a forsta begynnelse ager blivit battre, och mi litar gallande att han aldrig nagonsin skulle handla sa til mej ate. Andock. Mig kommer inte ovan det anda. Mig kan inte kika filmer darbort en befinner sig otrogen inte me att ga av stapeln lipa, om sjalv ser nagon fotografi pa en som liknar henne kan mi ga av stapeln falla tarar osv. Han anser att jag bo dumpa det ”eftersom det vandrat en ar ju”, andock forut ja sa ager mig enbart borjat kurera. Kan herre nagonsin komma kvar ett sadant forrader fullstandig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *